Hvem vi er

Velkommen til vårt fellesskap

VELKOMMEN TIL Å BLI MED OSS I SENTRUMSKIRKEN!:)

Vi finnes for å hjelpe mennesker til å bli kjent med Jesus Kristus.

Vi er mange ulike mennesker som har til felles at vi vil hjelpe mennesker til å kjenne Jesus Kristus gjennom undervisning, oppmuntring, støtte og fellesskap. Sammen ønsker vi å bli bedre etterfølgere av Jesus.

Hver søndag kl 12.00 samles vi til Gudstjeneste. Du finner oss i  tidligere Misjonshuset  i Spannavegen 1.

Litt info om spesielle samlinger finner du under fanen Aktuelt, og vi anbefaler at du kikker innom her av og til. Her finner du nå flere interessante og spennende ting som skjer, ikke minst nå UNGDOMSAKSJONEN i mars. På kalenderen vår kan du klikke på et arrangement/dato og finne mer informasjon.

I gudstjenesten kan vi lytte til inspirerende undervisning, sang, bønn, nattverd og fellesskap som hjelper oss til å få et rikere innhold i hverdagen. Need interpretation? Check with one of the hosts:)

Vi har nå også begynt å legge ut taler fra møtene, den første finner du her.

Vi ønsker å skape gode møtepunkter mellom mennesker og Gud.

Vi treffes også i grupper i hjemmene til hverandre. Her deler vi alt som måtte ligge på våre hjerter som tro, tvil, glede og håp, sammen med mennesker som vi er trygge på.

Vi er også sammen om forskjellige oppgaver og tjenester i menigheten. Her får vi bruke og utvikle de evner vi har for at menigheten skal nå de mål vi har satt oss.

Gud møter oss med kjærlighet hver dag. Den kjærligheten ønsker vi å gi videre til andre.

DU er hjertelig velkommen.

Johannes 3:16 sier: "For så høyt har Gud elsket verden at han ga sin sønn, den eneste, for at hver den som tror på Ham ikke skal gå fortapt, men ha evig liv."

Er du NY I BYEN? Student/skole-elev eller av andre grunner? Ta kontakt og prøv oss! Kanskje blir vi din nye menighet?

Som medlem av Det Norske Baptistsamfunn (se baptist.no) deltar vi i misjonsprosjekter over hele verden - også gjennom DNBs deltaking i både de europeiske og verdensvide baptistallianser EBU og BWA.

PS. De nye nettsidene våre vil stadig bli forbedret og utviklet. Og ved å trykke på f knappen nedenfor kommer du direkte til facebook-siden vår. Følg med oss!

Epost: post@sentrumskirken.no
Tlf.: 901 22 722