Gudstjeneste

 

Velkommen til gudstjenester hver søndag kl. 12:00!

Etter nye retningslinjer fra våre myndigheter, kan vi nå samles igjen til fellesskap og gudstjeneste i kirka vår. 

MEN: Dette blir ikke helt som før. Det er strenge smittevernregler som fremdeles skal følges. Vi kan ikke samles mer enn 50 personer i ett lokale, og må holde avstand på minst en meter, og altså unngå nærkontakt. En må som vanlig sørge for god håndvask, og ikke møte opp dersom man er syk.

Siden vi nå har ferdigstilt kafélokalet i underetasjen, kan vi også ha møte der hvs det blir flere enn femti oppe. En må da bruke inngangen nede. Møtet blir da overført via skjerm. En skal ikke bevege seg mellom etasjene, og må bruke toiletter som hører til 'sin' etasje. 

Gudstjenestene overfører vi femdeles digitalt, og du kan du finne dette via denne linken. Samme sted finner du og tidligere møter og videoer som er lagt ut på vår Facebook-side. 

Til vanlig samles mennesker i alle aldrer da til en samling med klart fokus på Jesus gjennom sang og forkynnelse. Våre gudstjenester er for hele familien, og samtidig som det er gudstjeneste i hovedsalen feirer barna sin egen gudstjeneste i Søndagsskolen

Vi er overbevist om at du vil møte et varmt miljø og vi har alltid en god kopp kaffe og noe å bite i etter gudstjenesten. Håper vi sees!

Trenger du tolking av talen under gudstjenesten til engelsk kan du høre med en av møtevertene om de kan vise deg til en som kan hjelpe.

Need interpretation? Check with one of the hosts:) 

Kontakt oss

Sentrumskirken Haugesund Baptistmenighet
Besøksadresse: Spannavegen 1, 5521 Haugesund
Postadresse: Pb. 469, 5501 Haugesund

Epost: post@sentrumskirken.no
Tlf.: 901 22 722

Bankkonto: 3240.16.22216
VIPPS: 10 58 31
Org.nr.: 871 494 622
Følg oss
Powered by Cornerstone