Spesielle møter

Etter nye retningslinjer fra våre myndigheter, kan vi nå samles igjen til fellesskap og gudstjeneste i kirka vår.

MEN: Dette blir ikke helt som før. Det er strenge smittevernregler som fremdeles skal følges. V kan nå samles inntil 200 personer i ett lokale, men må holde avstand på minst en meter, og altså unngå nærkontakt. En må som vanlig sørge for god håndvask, og ikke møte opp dersom man er syk.

Siden vi nå har ferdigstilt kafélokalet i underetasjen, kan vi også ha møte der. En må da bruke inngangen nede. Møtet blir da overført via skjerm. En skal ikke bevege seg mellom etasjene, og må bruke toiletter som hører til 'sin' etasje.

For mer informasjon under korona-krisen se gjeldende råd og oppdatert informasjon fra Folkehelseinstituttet her.

Epost: post@sentrumskirken.no
Tlf.: 901 22 722