Velkommen til sommermøter hver søndag kl. 19:30!

Etter nye retningslinjer fra våre myndigheter, kan vi nå samles igjen til fellesskap og gudstjeneste i kirka vår.

MEN: Dette blir ikke helt som før. Det er strenge smittevernregler som fremdeles skal følges. Men vi kan nå samles inntil 200 personer i ett lokale, og må holde avstand på minst en meter, og altså unngå nærkontakt. En må som vanlig sørge for god håndvask, og ikke møte opp dersom man er syk.

Til vanlig samles mennesker i alle aldrer da til en samling med klart fokus på Jesus gjennom sang og forkynnelse. Våre gudstjenester er for hele familien, og samtidig som det er gudstjeneste i hovedsalen feirer barna sin egen gudstjeneste i Søndagsskolen

Vi er overbevist om at du vil møte et varmt miljø og vi har alltid en god kopp kaffe og noe å bite i etter gudstjenesten. Håper vi sees!

Trenger du tolking av talen under gudstjenesten til engelsk kan du høre med en av møtevertene om de kan vise deg til en som kan hjelpe.

Need interpretation? Check with one of the hosts:)

Epost: post@sentrumskirken.no
Tlf.: 901 22 722